Business Hi-Tech

Vodafone Club devine disponibil pentru toţi clienţii jucătorului de telefonie, inclusiv ai fostului UPC

Vodafone Club devine disponibil pentru toţi clienţii...

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.03.2021, 00:00 213

Vodafone România, unul dintre cei mai mari jucători de comunicaţii fixe şi mobile, lansează serviciul Vodafone Club pentru toţi clienţii, atât utilizatorii de servicii mobile, cât şi cei care beneficiază de servicii fixe, persoane fizice sau clienţi Vodafone Business. „Toţi utilizatorii Vodafone pot beneficia de flexibilitate, acces la produse şi servicii, precum şi de oportunitatea de a alege beneficiul dorit în funcţie de nevoile cotidiene.

Vodafone Club devine locul în care clienţii au acces la un portofoliu generos de reduceri pentru produse şi servicii de la branduri cunoscute”, au transmis reprezentanţii companiei. Printre partenerii din cadrul programului Vodafone Club se regăsesc companii precum 7Card, AVStore, BestKids, Bitdefender, Cărtureşti, Deichmann, Domino's Pizza, Arthur, Jerry's Pizza, Lego, Logiscool, Salomon sau Vivre.

De asemenea, recent s-au alăturat portofoliului şi aplicaţia financiară Revolut, şi retailer-ul electro-IT Flanco.

Astfel, prin folosirea cadrului Revolut pentru achiziţiile din programul Vodafone Club, clienţii Vodafone România vor beneficia de 30% cashback pentru orice tranzacţie.

„Clienţii vor primi în contul Revolut 30% din suma plătită într-un interval de şapte zile de la data tranzacţiei, în limita a 30 lei pe tranzacţie. În plus, în luna martie, Vodafone Club celebrează femeile prin introducerea a noi oferte valabile în secţiunea Oferta lunii: până la 25% reducere la produsele H&M, Floria şi Yves Rocher.”

Programul de loialitate Vodafone Club a fost lansat la finalul lunii ianuarie 2021, iar până în prezent programul se adresa doar utilizatorilor de servicii mobile Vodafone.

Vodafone Club îşi propune să ofere clienţilor flexibilitate şi acces rapid la diverse produse şi servicii, totul de la distanţă, ofertele din cadrul programului de loialitate acoperind categorii variate, precum sport, sănătate, educaţie, modă, domeniul culinar, tehnologie, electronice, produse pentru copii şi pentru casă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO