Business Hi-Tech

Vodafone, care a activat cu o jumătate de an în urmă primele antene 5G din România, ia peste picior liderul pieţei pentru lansarea de marţi: “Orange, bun venit în 5G!”

Vodafone, care a activat cu o jumătate de an în urmă...

Autor: Adrian Seceleanu

09.11.2019, 21:01 6359

Grupul Vodafone / UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii fixe şi mobile, care a activat la jumătatea lunii mai primele antene 5G de pe piaţa locală, a luat peste picior, pe pagina proprie de Facebook, Orange - liderul pieţei locale de telecom, care a lansat marţi comercial serviciile de comunicaţii bazate pe această tehnologie.

“Orange, bun venit în 5G! Împreună suntem mai puternici” sună mesajul publicat pe pagina Vodafone, şi care este semnat şi în numele companiei de cablu RCS&RDS Digi, care a lansat deja servicii similare.

După o jumătate de oră, echipa de social media a Orange a decis să răspundă cu un mesaj prin care a luat de asemenea, fin, peste picior Vodafone: “Mulţumim! Cu toată viteza înainte” - aluzie la vitezele mai mari (maxime şi medii) anunţate de Orange pentru serviciul său de comunicaţii.

Singurul jucător de pe piaţa locală care nu a lansat încă servicii 5G este Telekom România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO