Business Hi-Tech

Vodafone calcă pe urmele Orange şi lansează un abonament complet digital, denumit Flex

Vodafone calcă pe urmele Orange şi lansează un...

Autor: Adrian Seceleanu

03.02.2021, 00:00 411

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom, a lansat, la fel cum a făcut ţi liderul pieţei Orange un abonament care poate fi configurat şi gestionat exclusiv digital, denumit Flex, pornind de la un cost de 7 euro pentru 30 de zile. „Vodafone Flex inovează serviciile de comunicaţii mobile prin introducerea primului abonament complet digital de pe piaţă ce oferă 100% flexibilitate, fiind singurul de acest tip care oferă posibilitatea utilizatorilor de a îşi modifica beneficiile oricând doresc, chiar şi săptămânal, în funcţie de nevoile curente şi fără perioadă contractuală. Clienţii au acum posibilitatea de a îşi schimba beneficiile abonamentului ori de câte ori doresc pe parcursul unei luni. Mai mult, clienţii care nu îşi vor putea plăti abonamentul într-o anumită lună vor putea continua să primească apeluri pe parcursul unei perioade de graţie fără a fi deconectaţi”, conform companiei.

„Vodafone Flex este startul revoluţiei modului în care utilizatorii vor experimenta telecomunicaţiile, abonamentul fiind conceput pentru o experienţă digitală nativă, oferind o simplificare în ceea ce priveşte reducerea interacţiunilor şi asistenţa pentru aceste servicii. Totul este sub controlul clienţilor, la doar un click distanţă. Aceştia au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a îşi adapta sau schimba planul tarifar după necesităţi şi fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”, a declarat Mostafa El-Beltagy, director consumer business unit, Vodafone România. Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de reţeaua mobilă, fără perioadă contractuală, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, în cazul abonamentului Flex 9 clienţii primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, dar şi 400 de minute şi SMS-uri internaţionale pentru doar 9 euro. Utilizatorii din alte reţele se pot porta direct în aplicaţia My Vodafone.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO