Business Hi-Tech

Vodafone atacă pe business cu abonamente cu apeluri, SMS-uri şi net nelimitat, inclusiv în roaming

Vodafone atacă pe business cu abonamente cu apeluri,...

Autor: Adrian Seceleanu

18.07.2019, 00:01 1298

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat un nou portofoliu de abonamente pentru clienţii companii, sub brandul Red Infinity, care pot include şi acces nelimitat la internet în spaţiul economic european (SEE).

Noul portofoliu include minute şi SMS-uri naţionale şi internaţional fix nelimitat în SEE, internet naţional nelimitat şi minute şi SMS-uri internaţionale nelimitat în SEE. Companiile pot alege şi activarea fără costuri a unei alte opţiuni dintre cele trei disponibile: minute şi SMS-uri internaţionale nelimitate în restul lumii; internet în roaming nelimitat în SEE şi un pachet care să includă un anume volum de trafic în roaming valabil la nivel global.

„De exemplu, abonamentul Red Infinity X4 oferă date şi minute naţionale nelimitate, minute şi SMS-uri internaţionale în SEE şi un extra beneficiu la alegere: minute şi SMS-uri internaţionale nelimitate oriunde în lume sau date nelimitate în roaming în Spaţiul Economic European sau un pachet de 2 GB de date valabil în roaming oriunde în lume”, conform reprezentanţilor companiei Vodafone România.

Aceasta a avut în anul fiscal încheiat în martie 2019 venituri de 715 mil. euro şi un număr total de aproape 9,8 milioane de clienţi, în creştere cu 1% faţă de anul anterior, dintre care aproape 4 milioane cu contracte de abonament pentru servicii de telefonie mobilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO