Business Hi-Tech

Vodafone a instalat o soluţie de telemedicină la Spitalul de urgenţă din Constanţa, parte a unui proiect de 2 mil. euro

Vodafone a instalat o soluţie de telemedicină la...

Autor: Adrian Seceleanu

25.09.2019, 00:04 496

Fundaţia operatorului de telefonie mobilă Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de profil, a instalat o soluţie de telemedicină în cadrul Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa care include un panou cu monitoare video şi camere de supraveghere în fiecare salon, ca parte a unui proiect de renovare şi modernizare cu o valoare de 2 mil. euro, din care 1,5 mil. euro au fost alocate de compania de comunicaţii. 

Proiectul a fost realizat împreună cu asociaţiile Dăruieşte Aripi şi Inima Copiilor. Anual, în acest compartiment de terapie intensivă neonatală primesc îngrijire peste 1.000 de copii născuţi cu afecţiuni medicale sau prematur din judeţele Constanţa,Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi Galaţi. Soluţia de telemedicină cu care a fost dotată secţia oferă un sistem de supraveghere video a pacienţilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO