Business Hi-Tech

Vizita în magazinele Orange poate fi programată pentru 2 euro

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

05.05.2011, 23:32 538

Clienţii Orange îşi pot programa începând de miercuri viziteleîn magazinele companiei la fel ca pe cele la un medic sau la unservice auto, după ce operatorul de telefonie mobilă a lansat pepagina sa web un program prin care utilizatorii pot stabili data şiora la care să aibă o întâlnire cu un consultant de vânzări.Serviciul va fi gratuit în mod promoţional până la finele luniimai, ulterior acesta urmând să fie taxat cu 2 euro (inclusiv TVA)pe rezervare. Rezervarea online este disponibilă prin intermediulpaginii web a Orange.

"Timpul standard alocat pentru o vizită este de 30 de minute,dar un consultant dedicat va sta la dispoziţia clientului oricâteste nevoie", potrivit companiei. "Prin soluţia de programareonline a vizitei în magazinele Orange, clienţii au la îndemână omodalitate simplă şi sigură de a intra în contact cu specialiştiiOrange oricând doresc. Ei pot economisi timpul pe care altfel l-arfi petrecut aşteptând în magazin", a declarat Adina Măntailă,Distribution Development Project Manager, Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO