Business Hi-Tech

VIDEO. Videoconferinţa ZF High-Tech Innovation Summit 2021. Dinu Dragomir, country sales manager, Vodafone Business Unit, Vodafone România. Temele principale abordate în discuţiile cu clienţii sunt în continuare despre eficientizarea buinessului. Este cerere mare pentru soluţiile de gestionare a utilităţilor şi liniilor de producţie

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.10.2021, 00:06 729

Numărul clienţilor cu care avem discuţii semnificative despre eficientizarea businessului lor este dublu sau chiar triplu şi încă este loc de creştere.

Companiile active pe piaţa naţională în diverse domenii caută să implementeze soluţii de gestionare a consumului de energie şi alte utilităţi în clădirile deţinute, sisteme de monitorizare a liniilor de producţie pentru a eficientiza procesul, dar şi soluţii de securitate, a spus în cadrul videoconferinţei ZFHigh-Tech Innovation Summit 2021 Dinu Dragomir, country sales manager, Vodafone Business Unit în cadrul Vodafone România.

Temele principale din discuţiile cu clienţii sunt în continuare despre eficientizarea buinessului. Spre exemplu, este o cerere mare pentru soluţiile de energy data management, prin care o companie poate gestiona orice consum de apă, curent, gaze şi, poate monitoriza fiecare element al liniei de producţie, să înţeleagă unde este risipa şi să intervină rapid. Aceste soluţii lansate recent sunt la mare căutare şi poate va fi o direcţie, iar o altă direcţie importantă este partea de securitate, a spus Dinu Dragomir.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO