Business Hi-Tech

VIDEO. Telekom Mobil vine cu prima campanie comercială după despărţirea de T Fix: abonamente la 13 euro pe lună cu smartphone inclus. Andreea Cramer, directorul comercial: ofertele sunt construite “simplu şi corect”

Autor: Adrian Seceleanu

16.11.2021, 13:19 214

Operatorul de telefonie mobilă Telekom România Mobile Communications, controlat de grupurile OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania), a lansat prima sa campanie comercială de la despărţirea de compania de servicii fixe (fostul Romtelecom), una dintre oferte fiind aceea prin care clienţii pot obţine cu un abonament la 13 euro pe lună acces la servicii mobile nelimitate şi un smartphone.

Ofertele sunt construite într-un “spirit simplu şi corect”, a spus în cadrul unei conferinţe de presă online Andreea Cramer, care a devenit în cadrul companiei director executiv comercial. Anterior ea a condus divizia B2B în cadrul grupului Telekom România, poziţie în care l-a înlocuit pe Ovidiu Ghiman.

Cramer a mai anunţat că Telekom va oferi acces la această ofertă şi clienţilor existenţi şi celor care se portează de la alţi operatori. “Avem oferte identice indiferent dacă eşti client existent sau client nou, dacă te portezi de la competiţie. Nu vrem să complicăm lucrurile inutil”.
Oferta cu telefon inclus, la 13 euro pe lună, include smartphone-uri precum Samsung Galaxy A32, Xiaomi Redmi Note 10s sau OppoA74. Abonament include date naţionale nelimitate, minute şi SMS-uri nelimitate în reţelele naţionale şi roaming în SEE, plus 200 de minute internaţionale în SEE şi Zona 1.
Cealaltă ofertă este pentru un abonament la 6 euro pe lună, cu date, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate şi fără perioadă contractuală obligatorie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO