Business Hi-Tech

VIDEO ZF Live. Dan Boabeş, fondator Simplus: Într-un an şi jumătate vom ajunge la o piaţă de 100 mil. euro plăţi prin SMS. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 24 iunie

Autor: Sorin Pâslaru, Octavian Calei

24.06.2013, 13:11 269

Piaţa plăţilor prin intermediul telefonului mobil va creşte de cinci ori într-un an şi jumătate, ajungând la 100 de milioane de euro, a spus Dan Boabeş, fondator Simplus, companie românească care furnizează servicii de plată prin SMS, prezent la emisiunea de business ZF Live de luni, 24 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„Plăţile prin SMS pot să ajungă la o cotă de piaţă de 15-20% în următorii doi ani pe segmente de volum foarte mare, de sute de milioane de euro”, a spus Boabeş.

Fondatorul Simplus, companie cu 16 angajaţi, care a înregistrat anul trecut venituri de aproape 7 milioane de euro, a explicat la ZF Live că principalele zone care au generat câştiguri pentru firmă sunt jocurile online, site-urile de anunţuri şi serviciile de interes general - transportul public, plăţi la automatele de vânzare, parcare – sectoare care înregistrează în ultimul timp o creştere importantă.

„Plăţile prin SMS pot să ajungă la o cotă de piaţă de 15-20% în următorii doi ani pe segmente de volum foarte mare, de sute de milioane de euro”, a declarat  Dan Boabeş.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO