Business Hi-Tech

VIDEO. Microsoft Envision Forum 2021: Urmăriţi cele mai importante declaraţii susţinute de Shara Evans - technology futurist. “În câţiva ani copiii mici se vor aştepta să poată vorbi cu aprope orice tip de echipamente imaginabile iar dacă acestea nu le vor răspunde ei vor rămâne perplecşi”

Autor: Alexandra Cepăreanu, Adrian Seceleanu

04.04.2021, 22:30 31

Shara Evans, Technology Futurist, a susţinut în cadrul evenimentului Microsoft Envision Forum că datele pe care le generează fiecare persoană şi companie în parte, în fiecare zi, ar trebui analizate şi folosite spre îmbunătăţirea proceselor şi diferenţierea pe piaţă.

„Inteligenţa artificială pe care o dezvoltăm chiar acum devine din ce în ce mai sofisticată, iar combustibilul pe care îl utilizează este o mare de informaţie pe care noi, ca persoane fizice sau întreprinderi, o generăm în fiecare zi, şi pe care le putem folosi tot pspre avantajul nostru“, a spus Shara Evans.
Pe de alt` parte ea a declarat c` dintr-o ni[` utilizarea asisten]ilor vocali [i a echipamentelor inteligente cu care se poate interac]iona prin voce va exploda, ceea ce va determina schimb`ri inclusiv \n comportamentul copiilor.
“În câţiva ani de zile copiii mici se vor aştepta să poată vorbi cu aprope orice tip de echipament imaginabil iar dacă aceste echipamente nu le vor răspunde ei vor rămâne perplecşi”, a prezis ea.

Urmăriţi cele mai importante declaraţii în clipul video ataşat articolului.

ZF este partenerul media al Microsoft Envision Forum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO