Business Hi-Tech

VIDEO. Microsoft Envision Forum 2021: Urmăriţi cele mai importante declaraţii susţinute de Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria. “În următorii zece ani se va schimba modul în care se oferă servicii medicale în România”

Autor: Alexandra Cepăreanu, Adrian Seceleanu

04.04.2021, 15:50 123

Fady Chreih, CEO al reţelei private de sănătate Regina Maria a vorbit în cadrul cu numărul 8 a evenimentului Microsoft Envision Forum despre modul în care tehnologia schimbă şi industria pe care o reprezintă. „Observam că modul în care se folosesc serviciile de sănătate, chiar şi la nivel mondial, este încă tradiţional. Şi ne-am întrebat cum trebuie să se schimbe experienţa medicilor şi pacienţilor, cum o putem îmbunătăţi? Microsoft este partenerul Regina Maria de mulţi ani. Împreună am construim un ecosistem bine pus la punct prin care putem oferi o nouă experienţă medicilor, utilizatorilor şi pacienţilor.

Avem un modul puternic în ceea ce priveşte partea online. În primul rând am dezvoltat un ecosistem în care să comunicăm mai facil şi mai rapid cu pacienţii şi medicii.
Apoi am folosit tehnologia pentru a dezvolta clinica virtuală care a înregistrat 180.000 de programări efectuate, 20.000 de angajaţi din peste 15.000 de companii au beneficiat până acum de consultaţii online, iar nivelul de satisfacţie este la aproximativ 80%.
O companie cu cât e mai mare cu atât îşi pierde din agilitate şi trebuie să cauţi să rămâi agil şi curios, să fii flexibil, dar în acelaşi timp să ai procese bine puse la punct care să gestioneze milioane de vizite şi zeci de milioane de vizite.
Am observat că tehnologia ajută la modul în care se învaţă, la educare. Putem folosi digitalizarea pentru a învăţa, putem folosi elemente digitale pentru învăţare. Putem vedea 3D, în străinătate se folosesc mese digitale care ajută studenţii să înţeleagă mai bine ce studiază. Când e vorba de sănătate trebuie să ne gândim doar cât de bine e să vezi sau să examinezi în 3D o inimă, spre exemplu.
În următorii zece ani se va schimba modul în care se oferă servicii medicale în România.”

Urmăriţi cele mai importante declaraţii în clipul video ataşat articolului.

ZF este partenerul media al Microsoft Envision Forum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO