Business Hi-Tech

VIDEO. Marcel Ionescu, Agricloud: Ne-am extins un pic pe piaţa din Bulgaria şi din Ungaria şi acum tatonăm şi Serbia

Autor: Adrian Seceleanu

13.07.2023, 14:14 148

Start-up-ul românesc Agricloud, specializat în furnizarea de soluţii IoT pentru agricultură de precizie, a început să se extindă în ţările din regiune, a declarat Marcel Ionescu, CEO şi fondator al Agricloud.

„Cea mai mare creştere am avut-o din 2020 în 2021 şi în momentul ăsta începem din nou să să creştem. Cel mai interesant este că fermierii, din ce în ce mai mulţi şi noi am făcut pasul - suntem fermieri în domeniul viticol, din ce în ce mai mult încep să fie deschişi la tehnologie şi înţeleg cât se poate de mult beneficiile tehnologiei. În condiţiile astea portofoliul nostru este în creştere. Ne-am extins un pic pe piaţa din Bulgaria şi pe piaţa din Ungaria şi acum tatonăm piaţa din Serbia”, a spus Marcel Ionescu.

Agricloud a participat săptămâna trecută, alături de alte start-up-uri, la un eveniment organizat de Orange, liderul pieţei locale de telecom, dedicat modului în care poate fi dezvoltat ecosistemul local de inovaţie prin tehnologie. La eveniment a participat şi Olivier Becht - ministrul francez delegat pentru comerţ exterior.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO