Business Hi-Tech

VIDEO. Manjinder Kainth, cofondator şi CEO al 6 Bit Education: Campania de pe SeedBlink merge foarte bine. Suntem la 76% din totalul finanţării pe care ne-am propus să o ridicăm

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.12.2021, 17:38 165

Manjinder Kainth, cofondator şi CEO al 6 Bit Education, start-up britanic care a dezvoltat o platformă AI pentru evaluarea lucrărilor elevilor şi studenţilor, a spus despre campania derulată pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink că totul merge bine, start-up-ul înregistrând în prezent o finanţare în valoare de peste 630.000 de euro de la 16 investitori. Campania de finanţare se va încheia pe 22 ianuarie 2022.

„Campania de pe SeedBlink merge foarte bine. Suntem la 76% din totalul sumei pe care ne-am propus să o strângem, suntem susţinuţi de un VC din Marea Britanie şi de mulţi investitori care ne adresează întrebări interesante”, a spus pentru ZF Manjinder Kainth.

Întrebat care sunt principalele motive pentru a investi în 6 Bit Education, cofondatorul şi CEO-ul start-up-ului a spus că principalul motiv este reprezentant de echipa din spatele businessului, care are experienţă în dezvoltarea şi susţinerea proiectelor ed-tech, urmată de produsul în sine care foloseşte inteligenţa artificială şi aduce valoare adăugată profesorilor şi cadrelor didactive. Al treilea motiv enumerat de Manjinder Kainth este momentul, el considerând că tot contextul pandemic este o oportunitate pentru a susţine start-up-uri din sectorul educaţional.

„Întregul sector a fost forţat să se digitalizeze, cu focus pe partea de conţinut, dar acum este timpul unei evaluări. Este momentul perfect să investim în educaţie”, a adăugat Manjinder Kainth.

Start-up-ul este evaluat pre-money la 1,755 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO