Business Hi-Tech

VIDEO. Fitbit aduce în România în septembrie noile ceasuri inteligente Sense şi Versa 3 şi brăţara Inspire 2

Autor: Adrian Seceleanu

26.08.2020, 00:02 2298

Compania americană Fitbit, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de ceasuri inteligente şi gadgeturi purtabile, va aduce în România în septembrie noile sale produse Fitbit Sense - un gadget prezentat ca un ceas inteligent dedicat monitorizării sănătăţii utilizatorilor, şi Fitbit Versa 3 şi Inspire 2, versiuni îmbunătăţite ale ceasului, respectiv brăţării inteligente dezvoltate de firmă inclusiv cu suport din centrul de circa 300 de oameni din Bucureşti. Evenimentul global de lansare a pus în prim-plan noua vedetă din portofoliul companiei, ceasul fitbit Sense, care include tehnologii avansate de monitorizare a ritmului cardiac senzor de măsurare a temperaturii pielii aflat la încheietura mâinii.

În plus are şi o aplicaţie ECG , cu o autonomie a bateriei de peste 6 zile. Compania nu oferă detalii despre contribuţia fiecărei filiale în dezvoltarea produselor dar datele oferite anterior de reprezentanţi ai Fitbit arată că echipa locală s-a implicat în construcţie. „Fitbit a început în România în ianuarie 2017 cu 30 de oameni, iar acum sunt aproape 300 cu totul. Bucureşti este acum al doilea cel mai mare birou al Fitbit după cel din San Francisco, centrul de aici a crescut cel mai mult. Bucureştiul este un birou complet, cu dezvoltatori, manageri de produs, manageri comerciali, designeri şi aşa mai departe, sunt poziţii care în alte birouri nu există“, conform datelor prezentate anterior de reprezentanţii Fitbit.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO