Business Hi-Tech

VIDEO. Elsner, director comercial Telekom, dezvăluie cum au apărut reclamele surpriză cu Ghiţă Ciobanul, fostă “vedetă” Vodafone: Discut săptămânal cu publicitarii de la Leo Burnett la o sticlă de Moutai, aşa ne apar ideile

Autor: Adrian Seceleanu

23.02.2020, 08:53 1296

 

Campania publicitară surpriză a Telekom - în care Ghiţă Ciobanul – un oier din Sibiu făcut celebru de Vodafone în spoturi de promovare realizate în urmă cu câţiva ani – vorbeşte acum de beneficiile portării la Telekom, unde a scăpat de facturile mari şi limitările de tot felul de la fostul operator, s-a născut în urma discuţiilor pe care săptămânal reprezentanţii Telekom le au cu publicitarii din agenţia Leo Burnett.

Întrebat de ZF dacă poate indica numele persoanei care a avut ideea reclamelor cu Ghiţă Ciobanul - care au devenit un subiect intens dezbătut în industria locală de telecom – Andreas Elsner, director comercial pe segmentul consumer în cadrul Telekom România, a răspuns că acest lucru ar fi foarte greu pentru că ideea s-a născut în urma unui “efort de echipă”.

“A fost un efort de echipă. Discutăm foarte mult. De obicei ne întâlnim seara după ora 8, bem o sticlă de Moutai – o băutură alcoolică foarte bună din China – şi discutăm”, a explicat Elsner. “Nu luăm nicio substanţă interzisă”, a glumit el după aceea.

Elsner a mai declarat că Telekom foloseşte agenţia de publicitate aproape ca un consultant de business. “Lucrăm cu una dintre cele mai puternice agenţii de publicitate din România, Leo Burnett. Folosim cu adevărat agenţia, le împărtăşim problemele noastre, pentru că avem destule. Ceea ce ne face unici (…) ştiu că alte companii folosesc agenţiile doar pentru a le crea nişte poze frumos colorate, noi îi folosim în schimb aproape ca pe nişte consultanţi de business”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO