Business Hi-Tech

VIDEO. Costin Soare, Avenir Telecom: Toată lumea anunţă sfârşitul pieţei de feature phones, dar acesta nu vine, iar preţul mediu de vânzare a crescut în 2017

Autor: Adrian Seceleanu

23.02.2018, 09:40 229

Vânzările de telefoane simple – aşa numitele feature phones – care nu au sistem de operare şi pe care nu pot fi instalate aplicaţii, au în continuare o pondere importantă în piaţă şi un preţ mediu de vânzare în urcare, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane şi accesorii.

“Toată lumea anunţă sfârşitul pieţei de feature phones şi acest sfârşit nu vine. Anul trecut din contră valoarea medie a unui produs vândut din gama feature a crescut. A scăzut ce e drept un pic cantitatea dar în continuare feature phones reprezintă peste 20% din piaţă la nivel cantitativ”, a declarat Soare. El a făcut aceste afirmaţii în contextul în care Avenir Telecom a lansat pe piaţa locală 10 modele de telefoane mobile sub brandul Energizer, dintre care două sunt de tip feature phone.
 

Vedeţi în clipul video ce a declarat Costin Soare despre aşteptările companiei în urma lansării gamei de mobile Energizer şi evoluţia businessului în noul an fiscal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO