Business Hi-Tech

VIDEO. În această seară la ZF IT Generation: Cum şi-a ajustat planurile la noul context IziDoc, o platformă online prin care companiile le pot oferi angajaţilor un abonament pentru servicii stomatologice.

Autor: Adrian Seceleanu

03.03.2021, 18:25 62

Urmăriţi în această seară la ZF IT Generation: Cum şi-a ajustat planurile la noul context IziDoc, o platformă online prin care companiile pot include în pachetul de beneficii extrasalariale şi un abonament pentru servicii stomatologice.

Diana Enăchescu, fondator şi CEO IziDoc: “Planurile noastre pentru anul trecut erau să avem o creştere cât se poate de exponenţială - mulţi angajatori erau în căutare de noi beneficii pentru a le oferi angajaţilor. Pe de altă parte, beneficiile medicale sunt deja beneficii de bază şi practic partea de stomatologie era şi este cea care lipseşte pentru un pachet medical complet. Noi aveam anul trecut o ţintă de 5.000 de utilizatori pe care l-am amânat pentru anul acesta. Începem deja să vedem potenţialul Sperăm ca până la sfârşitul acestui an să ajungem undeva între 2.500 şi 5.000 de utilizatori.”

Urmăriţi întreaga emisiune în această seară de la ora 19.00 pe zf.ro sau pe pagina de Facebook ZF 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO