Business Hi-Tech

Vicepreşedinte Liberty Global: Profitabilitatea UPC s-a îmbunătăţit în România, ne continuăm investiţiile

Grupul american Liberty Global, cel mai mare operator de cablu TV şi internet fix din lume, va aloca şi în perioada următoare bugete consistente de investiţii pentru subsidiara din România, în condiţiile în care veniturile şi numărul de clienţi sunt în creştere, iar profitul operaţional s-a îmbunătăţit şi el.

„Toţi indicatorii de performanţă ai operaţiunilor din România la care mă uit s-au îmbunătăţit în ultimii patru ani. De la numărul de tichete deschise de clienţi pentru probleme cu serviciile noastre, până la durata medie a apelurilor în call-center, toţi indicatorii opera­ţio­nali s-au îmbunătăţit, iar profitul operaţional (EBITDA) începe să crească. Este ade­vărat şi că bugetul alocat investiţiilor a urcat până la tavan“, a declarat într-un inter­viu pentru ZF Balan Nair, vicepreşedinte şi director pentru tehnologie în cadrul Liberty Global.

„Avem această abordare pentru că avem încredere în echipa de manage­ment, în evoluţia economiei şi de aseme­nea pentru că suntem încreză­tori că vom avea un profit foar­te bun în urma acestor in­vestiţii de capital. De ace­ea sunt destul de opti­mist să investim în extin­derea reţelei, în extin­de­rea ofertei de produse şi ser­vicii, în internet fix, în oferta de servicii de televiziune“.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.