Business Hi-Tech

Veniturile totale ale Vodafone România au scăzut în trimestrul încheiat pe 30 iunie cu 2,7%

Veniturile totale ale Vodafone România au scăzut în...

Autor: Roxana Rosu

26.07.2019, 09:34 432

Veniturile totale ale Vodafone România au scăzut în trimestrul încheiat pe 30 iunie  cu 2,7% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţiile în care operatorul telecom a început din aprilie să raporteze sub noi standarde internaţionale de contabilitate.

În acelaşti timp, veniturile din servicii au fost de 158,6 milioane de euro, faţă de 178,2 milioane de euro în perioada similară din 2018. 

Potrivit companiei, veniturile din servicii raportate au crescut cu 0,2% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Excluzând impactul tarifelor de interconectare (Mobile Termination Rates), veniturile din servicii au crescut cu 0,8%.

„În acest trimestru, am continuat să ne concentrăm pe misiunea noastră de a conecta pentru un viitor mai bun prin lansarea primei reţele 5G în România. Într-o eră în care persoanele şi dispozitivele sunt interconectate, unde clienţii se bucură de datele mobile la o calitate şi viteze superioare, am menţinut investiţiile semnificative. Certificarea de Cea mai bună reţea de date mobile din România, potrivit testelor realizate de către P3 communications, răsplăteşte eforturile inginerilor noştri. Suntem entuziasmaţi de aprobarea recentă a Comisiei Europene privind achiziţia UPC şi suntem încrezători că va aduce multe beneficii României, permiţându-ne să fim un catalizator pentru inovaţie şi digitalizare”, spune Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO