Business Hi-Tech

Veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut în T2/2019 cu 0,2%, la 159 milioane de euro

Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: Am menţinut investiţiile la un nivel semnificativ

Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România: Am menţinut investiţiile la un nivel semnificativ

Autor: Adrian Seceleanu

29.07.2019, 00:08 324

♦ Numărul total de clienţi a crescut cu 2%, la aproape 10 milioane în perioada aprilie - iunie.

Veniturile din servicii ale Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, au crescut cu 0,2%, la 158,6 mil. euro, în perioada aprilie - iunie 2019, primul trimestru al anului fiscal al grupului britanic, pe fondul scăderii tarifelor de interconectare, conform datelor comunicate de companie.

„Începând cu 1 aprilie 2019, Vodafone Group, precum şi Vodafone România, raportează sub noile standarde internaţio­nale de contabilitate IFRS15 şi IFRS16. Sub noile standarde de contabilitate, veniturile totale au scăzut cu 2,7% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Veniturile din servicii se află la valoarea de 158,6 milioane de euro şi continuă să crească la nivelul de bază. Veniturile din servicii raportate au crescut cu 0,2% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Excluzând impactul tarifelor de interco­nectare, veniturile din servicii au crescut cu 0,8%“, conform datelor operatorului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO