Business Hi-Tech

Vehiculul de investiţii Simple Capital anunţă investiţii în startup-ul DIP Software, care dezvoltă produse şi soluţii customizate pentru companii din industria financiară

Andrei Pitiş, CEO Simple Capital

Andrei Pitiş, CEO Simple Capital

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.04.2021, 17:01 97

Simple Capital, vehicul de investiţii creat de Andrei Pitiş - unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori şi investitori în IT din România, anunţă investiţii în startup-ul de soluţii fintech DIP Software, prin care preia 10% din acţiunile companiei, iar Andrei Pitiş va acţiona ca adviser pentru echipa de management a companiei pentru a accelera dezvoltarea globală.

„Sunt încrezător în capacitatea echipei DIP Software de a proiecta şi executa o viziune care să îi transforme în furnizorul preferat de soluţii fintech corporate pentru industria financiară, la nivel european”, a spus Andrei Pitiş, CEO Simple Capital.

De asemenea, Radu Cîrstea, CEO-ul startup-ului DIP Software, care dezvoltă produse şi soluţii customizate pentru companii din industria financiară, este de părere că parteneriatul cu vehiculul de investiţii Simple Capital va aduce o creştere a portofoliului de produse şi a numărului de clienţi.

„Suntem pregătiţi pentru o nouă etapă în dezvoltarea suitei de soluţii enterprise proprietare, modelată pentru nevoile specifice ale companiilor din domeniul financiar. Targetul nostru pentru următorii 5 ani este să construim un business profitabil şi să ne dublăm cifra de afaceri a companiei în fiecare an”, a spus Radu Cîrstea.

El a adăugat că „modelul de business şi filosofia de lucrul cu clienţii se bazează pe stabilirea şi cultivarea unui capital de încredere. Ne place să credem că suntem mai mult decât furnizori, că suntem partenerii clienţilor în actualizarea şi redefinirea modelului lor de business, cu scopul de creşte compania şi respectiv cota de piaţă.”

Startup-ul DIP Software a fost fondat în 2019 de Radu Cîrstea, Răzvan Pruteanu şi Bogdan Niculescu şi dezvoltă produse şi soluţii customizate pentru companii din industria financiară. În prezent, DIP Software are parteneriate cu clienţi din Luxemburg, România, Elveţia şi Austria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO