Business Hi-Tech

Vânzări online de 840 milioane de dolari în primele ore ale Cyber Monday din SUA

Vânzări online de 840 milioane de dolari în primele...

Autor: Ioana Nita

28.11.2017, 00:00 146
Evenimentul de shopping din SUA numit Cyber Monday, organizat în prima zi de luni după Ziua Recunoştinţei, a generat vânzări online în valoare de 840 milioane dolari în primele 7 ore de la startul reducerilor, potrivit datelor Adobe, citate de portalul techcrunch.com. Vânzările online din primele ore ale campaniei Cyber Monday din SUA de anul acesta sunt cu aproape 17% mai mari faţă de 2016, per total, valoarea achiziţiilor făcute pe data de 27 noiembrie fiind estimate să ajungă la 6,6 miliarde dolari – cel mai ridicat nivel înregistrat într-o singură zi în comerţul online din SUA.

Estimările Adobe se bazează pe informaţiile de la cei mai mari 100 de retaileri online din SUA, compania americană moonitorizând tranzacţiile acestora. Potrivit Adobe, vânzările online din luna noiembrie s-au ridicat până acum la 43,42 miliarde dolari. Ziua Recunoştinţei a generat vânzări de 2,87 miliarde dolari în mediul online, iar campania de Black Friday 5, 03 miliarde dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO