Business Hi-Tech

Urmează ZF Digital Summit ‘23 - Ce rol poate juca AI în transformarea digitală a României? Ce perspective de dezvoltare are infrastructura de comunicaţii necesară digitalizării?

01.11.2023, 00:07 233

Ce fel de piaţă de telecom şi cu câţi competitori va mai avea România în cinci ani de zile - este o altă temă care va fi abordată în cadrul evenimentului.

ZF DIGITAL SUMMIT, evenimentul care reuneşte an de an cei mai importanţi lideri ai industriei de telecom şi hi-tech din România, va pune în prim plan în ediţia din acest an modul prin care multitudinea de promisiuni oferite de inteligenţa artificială (AI) ar putea să contribuie, în mod real, la digitalizarea României şi la rezolvarea unor vechi probleme, precum birocraţia sau slaba utilizare a tehnologiei şi de către mediul public şi de către cel privat. Dacă AI este sau poate fi parte a răspunsului la aceste probleme, este un subiect care va fi dezbătut în cadrul ediţiei.

Printre invitaţii care vor dezbate acest subiect se numără: Nicoleta Macovei, directorul general al Kontron Services România – cel mai mare integrator IT&C de pe piaţa locală, Eugen Schwab, vicepreşedinte pentru Europa Centrală şi de Est al companiei de analiză PAC şi Bogdan Putinică, country manager Microsoft România & Moldova.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO