Business Hi-Tech

Urmează videoconferinţa ZF IT Generation - Startup Radar, organizată în parteneriat cu platforma SeedBlink. Invitaţii din cadrul emisiunii care va fi difuzată live joi, 30 septembrie, începând cu ora 18.00, sunt Kimmo Rytkönen, CEO şi cofondator al Income Marketplace şi Andrei Stoica, CEO şi cofondator al start-up-ului Brunch

Urmează videoconferinţa ZF IT Generation - Startup...

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.09.2021, 11:30 76

ZF organizează joi, 30 septembrie, ora 18.00, a treia videoconferinţă ZF IT Generation – Startup Radar, ce face parte din seria de evenimente lunare dezvoltate de ZF în parte­neriat cu platforma de equity crowdfunding SeedBlink, în care sunt aduse în atenţia pasionaţilor start-up-uri de tehnologie aflate în plină expansiune, ce îşi doresc să ridice runde de finanţare în viitorul apropiat pe platforma de investiţii.

Kimmo Rytkönen, CEO şi cofondator al start-up-ului Income Marketplace şi Andrei Stoica, CEO şi co-fondator al start-up-ului Brunch sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a videoconferinţei Startup Radar, parte a emisiunii ZF IT Generation, dedicate ecosistemului de start-up-uri tech.

Income Marketplace, start-up înfiinţat de Kimmo Rytkönen, Meliina Räty şi Mikk Läänemets, a dezvoltat o platformă ce permite utilizatorilor să câştige un venit pasiv din investiţii peer-to-peer (P2P). Astfel, platforma îşi propune să ofere utilizatorilor oportunităţi de investiţii securizate pe pieţele emergente.

Start-up-ul Brunch, dezvoltat de Andrei Stoica şi Răzvan Stătescu, este o platformă care ajută creatorii de conţinut, web designerii şi dezvoltatorii de site-uri să colaboreze mai eficient între ei prin oferirea de feedback în timp real pe site-ul ce urmează a fi construit. Utilizatorii pot alege din trei variante de abonamente: prima este gratis, a doua costă 19 dolari pe lună şi a treia variantă de abonament costă 79 de dolari pe lună.

În cadrul conferinţei, transmise în direct pe zf.ro şi pe conturile ZF de pe platformele Facebook şi YouTube, reprezentanţii start-up-urilor vor susţine un pitch – o prezentare a proiectului. Spre deosebire de emisiunea zilnică ZF IT Generation, în cadrul conferinţei Startup Radar invitaţii vor răspunde şi întrebărilor primite live de la audienţă.

De asemenea, întrebările pot fi adresate prin intermediul comentariilor adăugate la postarea de pe platforma Facebook. Astfel, participanţii au şansa de a adresa întrebări fondatorilor despre afacerea lor şi să afle totul despre modelul lor de business, rezultatele lor până în prezent şi planurile lor de extindere şi dezvoltare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO