Business Hi-Tech

Urmează conferinţa ZF Digital ’19: Despre digitalizare, IoT şi 5G cu liderii Cisco, Orange, Microsoft, Telekom, Vodafone/UPC şi directorul de IT al administraţiei

Urmează conferinţa ZF Digital ’19: Despre...

Autor: Adrian Seceleanu

11.10.2019, 00:05 1074

Violeta Luca - general manager al Microsoft, Ovidiu Ghiman - director executiv B2B al Telekom, Dorin Pena - ge­neral manager al Cisco, Florin Popa - director business to business al Orange, Ma­rian Murguleţ - chief information officer al Guvernului României - şi Mihnea Rădulescu - director al diviziei de business din cadrul Vodafone / UPC - vor participa în prima zi a ediţiei din acest an a conferinţei ZF Digital, pe 14 octombrie, la hotelul Radisson din Bucureşti, la o dezbatere despre gradul de digitalizare din economia locală dar şi despre interesul companiilor pentru solu­ţiile de tip Internet of Things şi tehnologia 5G.

Detalii despre conferinţă şi formularul de înregistrare  (gratuită, în limita locurilor disponibile) la eveniment sunt disponibile aici.

În prima parte a zilei Liudmila Climoc - CEO al Orange România, Murielle Lorilloux - CEO al Vodafone / UPC România, Miroslav Majoros - CEO al Telekom România, şi Valentin Popoviciu - vicepreşedinte al RCS & RDS/Digi - liderii celor mai puternice grupuri locale de comunicaţii - vor fi prezenţi pentru a discuta, de asemenea, despre perspectivele pieţei locale de telecom.

Dezbaterea va avea loc în contextul în care în această vară Vodafone a finalizat achiziţia companiei de cablu UPC iar piaţa a fost inundată de informaţii privind o posibilă nouă consolidare spectaculoasă a industriei - exitul Deutsche Telekom din România.

O temă fierbinte în cadrul dezbaterii se anunţă a fi şi licitaţia 5G - în contextul în care publicarea de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a sintezei observaţiilor la proiectul de caiet de sarcini se lasă aşteptată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO