Business Hi-Tech

Urmează conferinţa ZF Digital ’19: Despre digitalizare, IoT şi 5G cu liderii Cisco, Orange, Microsoft, Telekom, Vodafone/UPC şi directorul de IT al administraţiei

Violeta Luca - general manager al Microsoft, Ovidiu Ghiman - director executiv B2B al Telekom, Dorin Pena - ge­neral manager al Cisco, Florin Popa - director business to business al Orange, Ma­rian Murguleţ - chief information officer al Guvernului României - şi Mihnea Rădulescu - director al diviziei de business din cadrul Vodafone / UPC - vor participa în prima zi a ediţiei din acest an a conferinţei ZF Digital, pe 14 octombrie, la hotelul Radisson din Bucureşti, la o dezbatere despre gradul de digitalizare din economia locală dar şi despre interesul companiilor pentru solu­ţiile de tip Internet of Things şi tehnologia 5G.

Detalii despre conferinţă şi formularul de înregistrare  (gratuită, în limita locurilor disponibile) la eveniment sunt disponibile aici.

În prima parte a zilei Liudmila Climoc - CEO al Orange România, Murielle Lorilloux - CEO al Vodafone / UPC România, Miroslav Majoros - CEO al Telekom România, şi Valentin Popoviciu - vicepreşedinte al RCS & RDS/Digi - liderii celor mai puternice grupuri locale de comunicaţii - vor fi prezenţi pentru a discuta, de asemenea, despre perspectivele pieţei locale de telecom.

Dezbaterea va avea loc în contextul în care în această vară Vodafone a finalizat achiziţia companiei de cablu UPC iar piaţa a fost inundată de informaţii privind o posibilă nouă consolidare spectaculoasă a industriei - exitul Deutsche Telekom din România.

O temă fierbinte în cadrul dezbaterii se anunţă a fi şi licitaţia 5G - în contextul în care publicarea de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a sintezei observaţiilor la proiectul de caiet de sarcini se lasă aşteptată.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.