Business Hi-Tech

Urmăreşte lansarea Apple Watch în direct pe www.go4it.ro

Urmăreşte lansarea Apple Watch în direct pe www.go4it.ro
09.03.2015, 19:00 277

Apple Watch, cel mai aşteptat produs al momentului în industria hi-tech, urmează să fie lansat astăzi de către producătorul American, iar site-ul de tehnologie www.go4it.ro va transmite în format live text evenimentul.

Conform zvonurilor, Apple Watch va ajunge pe piaţă la un preţ care va porni de la 349 de dolari americani. Acesta va fi preţul pentru care utilizatorii vor putea cumpăra varianta sport, cu carcasă monobloc din aluminiu şi curea din plastic. Acest lucru sugerează că ne putem aştepta la preţuri exorbitante pentru modelele din oţel inoxidabil şi cele placate cu aur, mai ales că pentru acestea există şi curele metalice sau din piele, care vor duce automat la preţuri mai mari. Luând aceste lucruri în calcul, alături de faptul că pentru a putea utiliza un Apple Watch va fi nevoie şi de un smartphone iPhone 5 sau mai nou, preţul pe care utilizatorii vor trebui să îl plătească pentru a se bucura de un asemenea dispozitiv pare să fie destul de mare.

Pentru a urmări în timp real lansarea Apple Watch şi a afla detalii despre produs, urmăreşte dupa ora 20.00 lansarea pe www.go4it.ro, cel mai important site de gadget-uri si review-uri de smartphone-uri, tablete şi laptopuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO