Business Hi-Tech

UPC l-a recrutat pe Bogdan Niţu în poziţia de director comercial business

Bogdan Niţu: „Îmi plac provocările, mai ales într-o piaţă foarte competitivă cum este cea telecom”

Bogdan Niţu: „Îmi plac provocările, mai ales într-o piaţă foarte competitivă cum este cea telecom”

Autor: Adrian Seceleanu

05.10.2016, 00:05 1114
Compania UPC, al doilea jucător de pe piaţa locală de de cablu TV, l-a recrutat pe Bogdan Niţu, directorul general al furnizorului de conducte Superlit România, în funcţia de director comercial pe segmentul business, conform unui anunţ al operatorului.
 
„Bogdan Niţu are o experienţă solidă de aproape 20 de ani în roluri de management şi strategie de business în cadrul unor branduri consacrate precum Orange, Philips, Pipelife, Sunlight Systems, Superlit. Bogdan şi-a început cariera în vânzări, promovând ulterior în poziţii de top management, coordonând întreaga activitate comercială, financiară, de marketing, producţie, calitate, logistică şi resurse umane, în industrii şi domenii de activitate variate precum telecom, con­strucţii, proiecte de infrastructură, materiale elec­trice şi echipamente tehnologice indus­triale”, conform datelor comunicate de UPC. În cei 7 ani în care Niţu a fost direc­tor genera al Superlit România, cifra de afa­ceri a companiei a crescut de la 4 mil. euro la 15 mil. euro.
 
„Îmi plac provocările, mai ales într-o piaţă foarte competitivă cum este cea telecom”, a declarat Bogdan Niţu, director UPC Business - UPC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO