Business Hi-Tech

Un startup format de doi români a fost preluat de site-ul de microblogging Twitter

Un startup românesc a fost preluat de site-ul de microblogging Twitter

Autor: Adrian Voicu

20.01.2012, 13:25 2212

"Poate aţi observat că am fost cam tăcuţi în ultima vreme. Ei bine, suntem extrem de bucuroşi să anunţăm că Summify a fost preluat de Twitter", scrie pe blogul companiei Mircea Paşoi, unul dintre fondatorii companiei Summify.

Startup-ul, care se ocupă cu agregarea ştirilor de pe site-urile sociale, a fost format de doi români care s-au mutat în urmă cu doi ani în Vancouver.

"Cristian Strat şi Mircea Paşoi au creat un produs care administrează cele mai bune şi mai importante poveşti din istoria utilizatorului pe Twitter şi Facebook", a declarat un purtător de cuvânt al site-ului de microblogging pentru publicaţia VentureBeat.

"Cristian, Mircea şi echipa lor de trei programatori se vor alătura creşterii noastre şi vor căuta noi căi de îmbunătăţire a felului în care oamenii intră în legătură".

Produsul celor de la Summify preia informaţii din mai multe surse sociale oferind noutăţile de pe aceste site-uri utilizatorilor interesaţi. Aplicaţia verifică noutăţile apărute la cei de care utilizatorii de Twitter sunt interesaţi şi la prietenii de pe Facebook, decizând ce informaţii sunt destul de interesante pentru a fi trimise într-un rezumat în mailul utilizatorilor.

What is Summify? from Summify on Vimeo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO