Business Hi-Tech

Un director Microsoft a demisionat după ce a insultat clienţii

Un director Microsoft a demisionat după ce a insultat...

Autor: Ştefan Stan

11.04.2013, 18:05 813

Un director de creaţie de la Microsoft şi-a dat demisia, după ce a aprins fitilul unui război pe Twitter despre noua consolă de jocuri Xbox, ce urmează să fie lansată. Compania Microsoft a fost forţată să îşi ceară scuze pentru comentariile sarcastice şi referinţele indiscrete ale lui Orth, legate de noul proiect Xbox, scrie Business Insider.

Orth lucra în calitate de director de creaţie în cadrul Microsoft Studios la un joc video, încă nedezvăluit, încă din februarie 2012, dar a aprins o discuţie online înflăcărată după ce a fost implicat într-un schimb de replici pe Twitter. Fostul director de creaţie a confirmat prin comentariile sale zvonul conform căruia Xbox va necesita o conexiune permanentă la internet, fapt ce a îngrijorat fanii de jocuri video.

“Ne cerem scuze pentru comentariile inadecvate făcute ieri pe Twitter de către un angajat. Această persoană nu este un purtator de cuvânt pentru Microsoft, şi părerile lui personale nu reflectă politica orientată către clienţi pe care încercăm să o ducem cu produsele noastre. Ne pare foarte rău dacă a jignit pe cineva, totuşi noi nu am făcut nici un anunţ despre parcursul noului produs, şi nu mai avem nici un comentariu în această privinţă”, a anunţat Microsoft.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO