Business Hi-Tech

UiPath cumpără scaune de peste 1.000 euro/bucata pentru toţi cei 1.000 de angajaţi din Bucureşti

UiPath cumpără scaune de peste 1.000 euro/bucata pentru...
13.10.2019, 14:00 7392

Compania locală Workspace Studio, specializată în soluţii de amenajări şi mobilier de birou, a bătut palma cu UiPath pentru furnizarea celui mai scump model de scaun din portofoliu pentru toţi cei 1.000 de angajaţi pe care unicornul îi are în Bucureşti. UiPath a ales să cumpere modelul de top al producătorului american de mobilier de birou Herman Miller, numit Aeron, al cărui preţ de listă este de 1.500 euro. Preţul pentru volume mari diferă însă, fiind negociabil. „Am testat multe tipuri de scaune până să alegem Aeron. Scaunul este foarte important pentru munca de birou – trebuie să fie ergonomic, ajustabil, confortabil, să nu te doară spatele”, a precizat Cătălin Lupu, vicepreşedinte la nivel global pe departamentul de achiziţii şi real estate din cadrul UiPath – cel mai valoros start-up pornit din România, evaluat în prezent la circa 7 mld. dolari.

Potrivit reprezentanţilor Workspace Studio, UiPath a achiziţionat până acum circa 600-700 de scaune Aeron, urmând ca treptat să le schimbe şi pe restul pentru toţi cei 1.000 de angajaţi care lucrează în birourile sale din Bucureşti.

Pentru Workspace Studio, vânzările de scaune ergonomice Herman Miller generează 30% din cifra de afaceri, care anul trecut s-a situat la 5,3 milioane de euro. În total, compania a vândut anul trecut peste 3.600 de scaune Herman Miller în România, mai populare modele fiind Aeron, Sayl şi Mirra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO