Business Hi-Tech

Twitter va reda automat reclamele video inserate în fluxul de ştiri

Twitter va reda automat reclamele video inserate în...

Autor: Aurelian Mihai

25.03.2015, 09:30 110

Similar măsurii luate de Facebook încă din anul 2013, Twitter pregăteşte introducerea de reclame video în fluxul de ştiri, care vor rula în mod autoplay pe dispozitivele utilizatorilor.

Testată deocamdată cu un grup restrâns de utilizatori din Statele Unite, posesori de telefoane iPhone şi tablete iPad, noua platformă de reclame livrează atât clipuri cu lungime normală cât şi secvenţe de 6 secunde redate în modul loop. În ambele cazuri, reclamele video sunt redate cu sunet doar dacă utilizatorul interacţionează în mod direct cu acestea, optând pentru vizionare în modul maximizat.

Cel puţin în faza actuală testul nu include şi serviciul Vine, folosit de utilizatori pentru distribuirea clipurilor video de creaţie proprie. Sistemul va fi însă aplicat clipurilor promovate prin intermediul programului Amplify, reclamele video fiind înserate atât la începutul cât şi la finalul clipului ales pentru redare.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO