Business Hi-Tech

Twitter a lansat o aplicaţie muzicală pentru dispozitivele Apple

Twitter a lansat o aplicaţie muzicală pentru...

Autor: Andreea Anghel

18.04.2013, 18:24 146

Twitter, platforma de socializare care înregistrează cel mai rapid ritm de creştere al numărului de utilizatori la nivel mondial a lansat o aplicaţie muzicală pentru smartphone-urile şi tabletele Apple, scrie Bloomberg.

Aplicaţia va fi disponibilă în curând şi pe dispozitivele care functionează cu sistemul de operare Google Android, potrivit informaţiilor companiei. Pe lângă compatibilitatea cu  iTunes, magazinul de aplicaţii Apple, aplicaţia poate trasmite muzică în timp real şi de pe Rdio Inc şi Spotify, două servicii de trasmitere de muzică în timp real.

Twitter va folosi în curând mesaje mai mari de 140 de caractere pe măsură ce concurenţa cu alte reţele de socializare pentru a determina utilizatorii să petreacă mai mult timp pe pagina lor a crescut.  Adăugâng muzică în aplicaţia Twitter companiile producătoare vor avea la dispoziţie şi o modalitatea de promovare în timp real prin reţeua de socializare a Twitter.

Aplicaţia va fi diponibilă începând de astăzi în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Irlanda , Australia şi Noua Zeelandă.  Utilizatorii Appple o pot descărca din magazinul de aplicaţii Apple şi de pe site-ul Twitter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO