Business Hi-Tech

Tribunalul Bucureşti a admis cererea companiei Corsar Online de a intra în procedura de faliment simplificat. Firma, care administra magazinul online cel.ro, are datorii de 9 milioane de lei

Noua companie care administrează magazinul online cel.ro este controlată tot de Tiberiu Pop

Noua companie care administrează magazinul online cel.ro este controlată tot de Tiberiu Pop

Autor: Adrian Seceleanu

23.09.2021, 11:11 14107

Procedura prin care trece Corsar Online nu afectează însă cel.ro, magazinul online fiind operat acum de o nouă companie, SC Brand Design Team SRL, în care acţionar majoritar este tot Tiberiu Pop.

Corsar Online, companie cunoscută pentru că administra de peste 10 ani maga­zinul online cel.ro - unul dintre cele mai mari de pe piaţă, care a înregistrat pierderi nete în ultimii trei ani şi are în prezent datorii de aproape 9 mil. lei, va intra în procedura de faliment simplificat, conform unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti, după o cerere în acest sens depusă de  firmă în data de 2 august.

Tribunalul Bucureşti „admite cererea debitorului SC CORSAR ONLINE SRL (…) şi dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată. În temeiul art. 85 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare. Tribunalul dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar şi numeşte lichidator judiciar provizoriu pe CII CUŢOV ALINA care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din Legea nr. 85/2014, cu o remuneraţie de 3.000 lei din averea debitorului“, conform sentinţei din data de 9 septembrie. Compania, deţinută de antreprenorul Tiberiu Pop, a susţinut în cererea adresată instanţei că problemele companiei au pornit de la o amendă de 1,6 mil. lei aplicată în 2019 de Consiliul Concurenţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO