Business Hi-Tech

Tranzacţie surpriză: Start-up-ul Nobly, fondat de George Urdea şi care furnizează soluţii dedicate companiilor din sectorul HoReCa, a fost achiziţionat de Revolut. Nik Storonsky, CEO Revolut: Produsul ePOS de la Nobly va îmbunătăţi oferta noastră din cadrul Revolut Business şi viaţa companiilor din sectorul ospitaţităţii

Tranzacţie surpriză: Start-up-ul Nobly, fondat de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.11.2021, 18:21 6583

Start-up-ul Nobly, furnizorul de software ePOS fondat de antreprenorul român George Urdea în 2013, a fost achiziţionat de compania britanică Revolut, care vrea să îşi extindă serviciile dedicate companiilor active în industria ospitalităţii, potrivit informaţiilor publicate de reprezentanţii Revolut pe site-ul propriu.

„Am construit Nobly pentru a ajuta antreprenorii mici să servească mai bine proprii clienţi. Alăturarea la Revolut deschide posibilitatea incitantă de a duce experienţa comerciant-consumator la următorul nivel, prin conectarea datelor bogate ale punctelor de vânzare cu super-aplicaţia financiară Revolut”, a spus George Urdea, co-fondator şi CEO al Nobly.

Nobly a dezvoltat un sistem ePOS dedicat industriei ospitalităţii, care permite companiilor active în acest sector să gestioneze aplicaţiile de back-office, sistemele de emitere a comenzilor, stocurile sau comenzile din bucătărie. În prezent, start-up-ul Nobly are clienţi în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi Australia.

„Echipa Nobly a dezvoltat un produs foarte bun, care răspunde nevoilor jucătorilor din industria ospitalităţii, şi deţine competenţe care ne vor ajuta să ducem mai departe misiunea noastră de a oferi o soluţie complexă pentu comercianţi. Produsul ePOS de la Nobly va îmbunătăţi oferta noastră din cadrul Revolut Business şi viaţa companiilor din sectorul ospitalităţii. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Nobly pentru a dezvolta mai multe funcţii”, a spus Nik Storonsky, CEO al Revolut.

Conform informaţiilor publicate de reprezentanţii Revolut, achiziţia va permite clienţilor Revolut din sectorul ospitalităţii să îşi deschidă un cont online, să emită carduri şi să îşi gestioneze sau să vândă produse şi să accepte plăţi online şi offline.

„În viitor, Revolut intenţionează să lanseze o soluţie complet integrată şi să-şi extindă capabilităţile pentru a servi clienţi mai mari din industria ospitalităţii”, au mai spus reprezentanţii companiei britanice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO