Business Hi-Tech

Tranzacţie pe piaţa de gaming din România: Elveţienii de la Miniclip devin acţionari majoritari la Green Horse Games, producător de jocuri lansat în 2013 de George Lemnaru

Tranzacţie pe piaţa de gaming din România: Elveţienii...

Autor: Roxana Rosu

23.02.2021, 12:48 262

Miniclip, companie elveţiană din industria de jocuri mobile, a devenit acţionar majoritar la Green Horse Games, firmă fondată în 2013 de George Lemnaru, tranzacţia marcând intrarea pe piaţa de gaming din România.

Green Horse Games este studioul care a dezvoltat jocul Football Rivals.

 “Green Horse Games are misiunea, declarată de mult timp, de a dezvolta jocuri bazate pe comunitate care ajung să conecteze oameni din întreaga lume. Ne bucurăm să avem Miniclip ca investitor strategic, este o perioadă extraordinară atât pentru noi, cât şi pentru industria de gaming din România, aflată în continuă dezvoltare. Noi, ca echipă, suntem foarte încântaţi să avem ocazia de a lucra îndeaproape cu colegii noştri de la Miniclip, pentru a crea împreună jocuri excepţionale”, a declarant George Lemnaru, CEO al Green Horse Games.

Fondată în 2001, Miniclip a crescut puternic la nivel global având, în prezent, o audienţă în peste 195 de ţări de pe şase continente. Miniclip a dezvoltat un portofoliu de peste 60 de jocuri mobile, precum 8 Ball Pool™, Golf Battle™, Football Strike™ şi Agar.io™ au avut peste 2 miliarde de descărcări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO