Business Hi-Tech

Tranzacţie în IT: Francezii de la Webhelp achiziţionează furnizorul clujean de soluţii software PitechPlus

Tranzacţie în IT: Francezii de la Webhelp...

Autor: Cristina Bellu

14.10.2019, 11:31 1054

Grupul de origine franceză Webhelp, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO) la nivel european, cu afaceri de peste 100 mil. lei anul trecut şi 2.000 de angajaţi în România, anunţă achiziţia companiei clujene PitechPlus, care dezvoltă şi implementează soluţii software personalizate, destinate în special digitalizării proceselor de vânzare şi a automatizării proceselor.

Tranzacţia se înscrie în strategia grupului Webhelp de a-şi consolida serviciile ce au la bază tehnologia, destinate sprijinirii clienţilor în implementarea strategiei lor de transformare digitală, printr-o ofertă de soluţii personalizate, ce combină managementul relaţiei cu clienţii, inteligenţa artificială şi automatizarea.  

"Achiziţia reprezintă un pas major în capacitatea noastră de a oferi soluţii tehnologice inovatoare, personalizate, în domenii cheie precum Robotic Process Automation sau digitalizarea end-to-end a proceselor de vânzare", spune Vincent Tachet, Chief Information Officer al Webhelp Grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO