Business Hi-Tech

Totalsoft a câştigat un contract cu lanţul de farmacii Dona

Autor: Adrian Seceleanu

27.09.2011, 00:00 433

Lanţul de farmacii Dona, unul dintre cei mai mari retaileri de medicamente din România, cu 200 de farmacii, peste 1.600 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 142 mil euro, a semnat cu Totalsoft, unul dintre cei mai mari producători de soft de pe piaţă, un contract pentru implementarea sistemului informatic Charisma HCM, pentru managementul activităţii de resurse umane şi salarizare. Potrivit Totalsoft, care nu a oferit detalii despre valoarea contractului, implementarea proiectului a fost finalizată.

"Aplicaţiile destinate domeniului farmaceutic reprezintă una dintre primele competenţe ale TotalSoft", a declarat Florentina Andrei, director vânzări pentru Suita Charisma. TotalSoft a făcut în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 11,6 mil. euro şi un profit operaţional (EBITDA) de 2,3 mil. euro. Compania estimează că anul acesta va atinge o cifră de afaceri de 25 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO