Business Hi-Tech

Top 5 gadgeturi high-tech pe care să le iei cu tine pe plajă

Top 5 gadgeturi high-tech pe care să le iei cu tine pe...

Autor: Adrian Popa

14.07.2017, 18:27 272

Sunt puţini oameni cărora nu le place să meargă la plajă. Companiile ştiu acest lucru şi au lansat o serie de gadgeturi interesante care îi ajută pe iubitorii de mare şi soare să se bucure de vacanţă fără a-şi mai face grijă că se aleg cu arsuri solare sau le sunt furate bunurile în timp ce se scaldă. Vă prezentăm o listă cu cinci dispozitive high-tech interesante pentru plajă:

1. AQUAVAULT

Una dintre cele mai mari probleme pe care le au cei care merg singuri la plajă sau la piscină este faptul că sunt stresaţi că cineva le-ar putea fura lucrurile importante, precum telefonul sau tableta, pe care le lasă lângă şezlong. Dispozitivul este disponibil în două versiuni: una, mai compactă, din material textil şi alta din plastic. Materialul textil din care este realizată prima versiune este rezistent la tăieturi, astfel încât hoţii echipaţi cu un briceag sau cuţit să nu o poată tăia.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO