Business Hi-Tech

Toată lumea vorbeşte despre AppGallery. Deschide şi tu noul tău HUAWEI Mate 40 Pro şi intră în magazinul de aplicaţii creat special pentru tine

Articol cu continut publicitar

Toată lumea vorbeşte despre AppGallery. Deschide şi tu...
11.12.2020, 08:00 1711

Ai auzit şi tu că toată lumea vorbeşte despre HUAWEI AppGallery? Despre cum găseşti toate aplicaţiile preferate şi încă ceva în plus?

Convinge-te singur! Dacă luna decembrie ţi-a adus un nou telefon Huawei sau dacă ai luat tu unul pentru cineva drag, imediat ce vei deschide cutia, vei intra şi tu în lumea AppGallery, construită aplicaţie cu aplicaţie special pentru tine.

Acum ai ocazia să cunoşti cel mai bun telefon Mate de până acum. Cu tehnologie de ultimă generaţie, HUAWEI Mate 40 Pro este cel mai nou vârf de gamă de la Huawei, fapt ce poate fi observat încă de la prima vedere şi de la prima dovadă de performanţă grafică avansată.

Pentru a te convinge, în câteva secunde poţi descărca din AppGallery câteva dintre aplicaţiile tale preferate, fie că vrei să urmăreşti Ştirile PROTV sau Digi24 sau că vrei să accesezi platformele tale de conţinut preferate, precum AntenaPlay sau Orange TV Go.

Dincolo de experienţa audio-vizuală uimitoare, capacitatea de reacţie este mai mare, datorită afişajului de 90 Hz şi ratei de eşantionare tactilă de 240 Hz, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experienţa vizuală.

Astfel, când intri în aplicaţiile pe care le foloseşti în fiecare zi, vei fi plăcut surprins de viteza cu care te muţi între facturile tale din MyEnel sau MyElectrica, pentru ca apoi să îţi rezolvi nevoile de banking prin oricare dintre aplicaţiile NeoBT, MyBRD, George România sau Raiffeisen Smart Mobile.

Bineînţeles, noul tău Mate 40 Pro poate fi customizat pentru tine încă din primele minute, fără a fi nevoie să descarci fiecare aplicaţie în parte. Cu câteva atingeri şi priviri, aplicaţia Phone Clone te ajută să transferi în câteva minute aplicaţiile, contactele, datele, fişierele şi fotografiile de pe vechiul dispozitiv.

În lumea AppGallery, Huawei te ţine în siguranţă, întrucât magazinul vine cu securitate şi protecţie completă şi cu un proces de revizuire în patru paţi pentru operarea securizată a aplicaţiei.

Magazinul tău de aplicaţii HUAWEI AppGallery îţi va aduce cadouri şi surprize în fiecare zi, nu doar în decembrie şi nu doar de Crăciun. La cele peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale se adaugă în fiecare zi noi vedete.

Spre exemplu, aplicaţia MyAccount Telekom vine pe telefonul tău Huawei pentru a-ţi da acces la toate informaţiile despre consum şi servicii, la doar o atingere distanţă.

De asemenea, pentru că ştim cât de importantă este şi doza de divertisment pentru tine, una dintre noile aplicaţii din AppGallery este Cinemagia. Platforma îţi permite să verifici programul TV, să rămâi la curent cu cele mai noi ştiri şi tendinţe din lumea filmului şi să îţi achiziţionezi biletul la următorul spectacol direct de pe telefonul mobil.

Odată ce te-ai bucurat de experienţa grafică şi ai urmărit un trailer pe noul tău HUAWEI Mate 40 Pro, poate că este timpul să treci la un ecran mai mare pentru timpul tău de relaxare. Sau dacă programul tău de muncă din biroul de acasă nu s-a terminat încă şi vrei să fii mai productiv. 

Pentru toate aceste nevoi, Huawei îţi aduce HUAWEI MateBook X, laptopul pe care l-ai căutat tot anul.

Gândit din start pentru a-ţi debloca potenţialul şi a-ţi spori productivitatea, MateBook X vine echipat cu Huawei Share, o soluţie dezvoltată de Huawei care conectează dispozitivele Windows şi Android.

Dacă vrei să fii conectat şi cu smartphone-ul tău, dar şi cu laptopul, Huawei Share Multi-screen Collaboration te ajută să îţi controlezi fără probleme ambele dispozitive, să transferi fişiere între ele, să partajezi sisteme periferice precum tastatura şi mouse-ul şi, nu în ultimul rând, să ai acces simultan la ambele ecosisteme software.

Prin urmare, de la nevoile de zi cu zi şi până la un proiect amplu de muncă, Huawei îţi oferă simplitatea unui singur ecran, îmbinată cu avantajul mai multor ecrane. Dispozitivele tale sunt acum mai conectate ca niciodată.

Mai mult, odată cu cea mai sofisticată generaţie Mate, îmbunătăţirile aduse funcţiei de colaborare permit utilizatorilor să preia apeluri şi să deschidă fişiere salvate pe smartphone direct prin intermediul computerului.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO