Business Hi-Tech

Timişorenii de la 123FormBuilder: Platforma noastră este folosită la nivel global de către instituţii care luptă împotriva pandemiei cu coronavirus

Florin Cornianu, CEO-ul 123FormBuilder

Florin Cornianu, CEO-ul 123FormBuilder

Autor: Ioana Nita

01.04.2020, 00:03 169

Platforma 123FormBuilder, dezvoltată de compania cu acelaşi nume din Timişoara, ce permite realizarea de formulare şi chestionare online, este folosită la nivel global încă de la declanşarea pandemiei cu noul tip de coronavirus de diferite instituţii şi organizaţii care trebuie să colecteze o serie de date în lupta împotriva răspândirii virusului. Mai exact, instituţii şi organizaţii din Coreea de Sud, Singapore, SUA, Marea Britanie, Elveţia, Canada, Australia ş.a. folosesc tehnologia 123Formbuilder în lupta contra pandemiei în cel puţin 13 situaţii diferite.

Tipologiile de utilizare includ formulare care raportează medicilor şi companiilor date şi simptomatologii relevante pentru studiile acestora, formulare de informare şi screening (Universitatea din Michigan, spre exemplu, a construit unul recent), sau chiar formulare digitale care înregistrează nevoile vârstnicilor, utilizate de cabinetele senatorilor şi ale legislatorilor pentru a le putea veni în ajutor. În prezent, compania timişoreană pune platforma sa gratuit la dispoziţia tuturor instituţiilor şi organizaţiilor care servesc în prima linie împotriva pandemiei, alături de o echipă tehnică dedicată.

„Facem automatizări similare de peste 10 ani, pentru clienţi din toată lumea: spitale din America, companii din Fortune500 şi instituţii guvernamentale din Marea Britanie. Trecem cu toţii prin momente dificile. Unii şi-au văzut afacerile dărâmate, alţii mai norocoşi se bucură pentru o "scădere moderată" a veniturilor. Cu toate acestea, cred că e important ca fiecare dintre noi să ajutăm cum putem. Împreună, vom trece peste această situaţie demnă de un film SF. Noi oferim de 2 săptămâni platforma noastră celor care luptă cu COVID-19. Chiar şi 5 minute salvate unei persoane care trebuie să completeze un formular sunt, după părerea noastră, un câştig”, a declarat Florin Cornianu, CEO-ul 123FormBuilder.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO