Business Hi-Tech

Texas Instruments deschide un centru de suport in Praga

22.08.2007, 18:46 21

Texas Instruments (TI), al doilea producator de chip-uri din Statele Unite, a deschis un nou centru de suport si un birou de reprezentanta in Praga, Cehia, extinzandu-si prezenta in Europa de Est, scrie presa internationala.
Centrul de suport din capitala Cehiei este a doua facilitate de acest gen din regiune, dupa cea din orasul german Freising. Ambele centre, care pot fi accesate prin intermediul unui singur numar de telefon gratuit, ofera inginerilor posiblitatea de a accesa rapid informatii si suport tehnic pentru produsele TI.
Recent, compania si-a deschis mai multe birouri de reprezentanta in Europa de Est, precum cele din Varsovia, Moscova si Istanbul. TI ofera in prezent un numar de apel gratuit pentru suport tehnic in intreaga Europa, disponibil in 26 de tari, permitand clientilor sa intre in legatura directa cu tehnicieni ai companiei.
Centrul din Praga se adreseaza in special tarilor din Europa Centrala si de Est, oferind suport in limbile poloneza, ungara, rusa si ceha. In luna aprilie a acestui an, TI a lansat o versiune in limba rusa a site-ului sau si a anuntat ca va oferi sesiuni de instruire in aceasta limba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO