Business Hi-Tech

Teodor Blidăruş, FintechOS: Anul viitor mizăm pe o nouă rundă de finanţare de 50-100 milioane de euro

Teodor Blidăruş, FintechOS: Anul viitor mizăm pe o...

Autor: Miruna Diaconu

16.12.2019, 07:00 483

Start-up-ul FintechOS, specializat în dezvoltarea de soluţii de transformare digitală pentru industria financiară, mizează pe o finanţare de 50 - 100 mil. euro anul viitor pentru a susţine planurile de creştere ale companiei.

„Aşteptarea noastră este că vom realiza o rundă de serie B într-un an de acum înainte. Ne aşteptăm ca următoarea rundă să fie semnificativ mai mare, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro“, a declarat Teodor Blidăruş, cofondator & CEO al FintechOS, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Start-up-ul FintechOS tocmai a anunţat o rundă de finanţare de 13 mil. euro, care a fost condusă de Digital East Fund al Earlybird Venture Capital, unul dintre primele fonduri de investiţii care au pariat pe UiPath - primul unicorn din industria locală de IT şi OTB Ventures, cu participarea de tip follow-on a investitorilor existenţi Gapminder Ventures şi Launchub. Investitorii au evaluat compania la aproape 40 mil. euro, conform unor surse ale ZF.

Compania mizează pe o creştere accelerată a veniturilor, a adăugat Blidăruş. „Probabil că vom termina anul cu peste 4 milioane de euro. Aşteptarea mea este că veniturile noastre vor creşte cu cel puţin 300% anul viitor, adică să ajungem la 15 milioane de euro“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO