Business Hi-Tech

Tema Energy, furnizor de tehnologie pentru centre de date, a crescut cu 5% în 2018, ajungând la 7 mil. euro

Mihai Manole, director general şi acţionar al Tema Energy

Mihai Manole, director general şi acţionar al Tema Energy

Autor: Adrian Seceleanu

10.04.2019, 00:02 161

Tema Energy, un furnizor de tehnologie specializat în construcţia de centre de date pe care le execută cu personal propriu, de la design şi proiectare până la livrare, instalare, start-up şi servicii de întreţinere şi suport, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri mai mare cu 5%.

„În 2018 am avut o creştere de 5%, ajungând la afaceri de 6,9 milioane de euro cu un profit net estimat de 750.000 de euro. Am crescut echipa tehnică de la 43 la 50 de oameni şi am crescut cota de piaţă pe care o avem în România în domeniul infrastructurii pentru centre de date. Portofoliul de clienţi a crescut, printre clienţii importanţi de anul trecut menţionăm Telekom, Daimler, Skanska, Thales, Porr Construct, IBM, UPC, Forte Partners“, a declarat pentru ZF Mihai Manole, director general şi acţionar al Tema Energy. Clienţii sunt atenţi la costuri, însă pe fondul tendinţei de digitalizare cererea de pe piaţă pentru infrastructuri de date este în creştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO