Business Hi-Tech

Telemobil revine in piata cu o promotie pentru Zapp FixTel

30.06.2008, 17:09 30

Compania Telemobil (Zapp) a relansat serviciul de telefonie si date Zapp FixTel, operatorul oferindu-le clientilor care incheie un abonament pana la data de 31 iulie pana la 2.000 de minute de apeluri gratuite catre retele de telefonie fixa locale si internationale.
Aceasta este prima campanie lansata de Zapp dupa preluarea integrala a companiei de catre grupul Saudi Oger din Arabia Saudita. Timp de doi ani de zile, divergentele dintre Saudi Oger si fostul actionar - compania americana Qualcomm, au blocat activitatea Zapp, care a sistat campaniile publicitare si a avut o prezenta discreta pe piata.
Lansat in ianuarie 2006, Zapp FixTel este un serviciu de telefonie mobila furnizat prin intermediul unor terminale asemanatoare unor telefoane fixe obisnuite, dar care pot asigura si acces la internet si receptionarea / transmiterea unor mesaje SMS.
Zapp FixTel este disponibil in prezent cu doua planuri tarifare, de 3 si 6 euro pe luna. Clientii care incheie un abonament de sase euro (7,14 euro cu TVA inclus) pe o perioada de doi ani, au acces la un numar de 2.000 de minute apeluri gratuite catre retele de telefonie fixa si la 1.000 de minute lunare pentru apeluri in reteaua Zapp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO