Business Hi-Tech

Telekom taie puţin din costurile cu roamingul, dar numai pentru clienţii noi

Telekom taie puţin din costurile cu roamingul, dar numai...

Autor: Adrian Seceleanu

21.07.2015, 10:43 515

Clienţii Telekom, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, vor primi fără costuri, o singură dată pe durata contractului de unul sau doi ani, o extraopţiune în valoare de 10 euro care le oferă 100 de minute de apeluri şi 100 MB de date pe durata a 30 de zile, cu condiţia ca aceştia să activeze un abonament nou sau să prelungească unul până în data de 6 septembrie 2015.

De asemenea, clienţii primesc o reducere de 30 de euro dacă fac o rezervare prin platforma americană online Airbnb, cu condiţia ca valoarea totală a cazării să fie de cel puţin 120 de euro. “Reducerea este valabilă 1 an de la data emiterii. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să creeze un cont nou pe platforma Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro care fac trimitere către aplicaţia de mobil Airbnb şi butonul „Creează cont”.

Ulterior, aceştia vor primi codul de reducere pe adresa de e-mail”, conform reprezentanţilor companiei.

Compania oferă şi un smartphone sub brand propriu la preţ redus pentru clienţii care achiziţionează un abonament în perioada menţionată.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO