Business Hi-Tech

Telekom România introduce în portofoliul de produse smartphone-urile şi accesoriile brandului OPPO

Telekom România introduce în portofoliul de produse...

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.05.2021, 22:34 262

Telekom România a încheiat un parteneriat cu brandul de smartphone-uri şi accesorii OPPO, astfel că produsele OPPO sunt disponibile atât în magazinul online al furnizorului de servicii de telecomunicaţii Telekom România, cât şi în magazinele fizice ale companiei şi ale partenerilor săi, conform reprezentanţilor Telekom România.

„Primele produse care intră în portofoliul Telekom sunt OPPO A15, A53 şi Reno4 Lite, urmând ca în perioada următoare numărul acestora să crească”, au transmis reprezentanţii Telekom.

OPPO a lansat primul telefon în 2008, în prezent fiind unul din liderii mondiali în domeniul dispozitivelor inteligente. OPPO este prezent în peste 40 de ţări şi regiuni, având şase institute de cercetare, cinci centre R&D (research and development) la nivel global şi un centru internaţional de design la Londra.

Compania colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toată lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internaţional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO