Business Hi-Tech

Telekom rămâne încă cinci ani în birourile City Gate din Piaţa Presei. Tranzacţia aruncă în aer o înţelegere semnată în 2014 cu Papalekas

Telekom rămâne încă cinci ani în birourile City Gate...

Autor: Oana Stupinean

01.04.2016, 00:07 3200

Bogdan Jigman, director general al GTC împreună cu Miroslav Majoros, CEO al Telekom România, au semnat miercuri acordul de prelungire a contractului de închiriere pentru încă cinci ani în proiectul City Gate din Piaţa Presei aruncând în aer o înţelegere semnată în noiembrie 2014 între grupul Telekom şi omul de afaceri grec Ioannis Papalekas.

Telekom România, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, cu afaceri anuale de un mi­liard de euro, îşi va menţine şi în următorii cinci ani sediul central în proiectul City Gate din Piaţa Presei Libere din Bucureşti, deţinut de fondul de investiţii GTC, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa imobiliară.

Birourile Telekom, unul dintre cei mai mari angajatori din Capitală, sunt o miză im­por­tantă pe piaţa de real-estate, iar în 2014 decizia ac­ţio­narilor Romtelecom şi Cos­mote la acea vreme de a muta operaţiunile într-un singur sediu a fost cel mai vânat con­tract.  La finele anului 2014, Ioannis Papalekas spunea că a încheiat un contract pe zece ani de închiriere de 25.000 de metri pătraţi cu grupul Telekom România.  Tranzacţia este cea mai mare înregistrată în acest an şi una dintre cele mai mari care au fost încheiate vreodată în Bucureşti, spu­neau la acea dată reprezentanţii Globalworth, fondul de in­vestiţii controlat de investitorul grec.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO