Business Hi-Tech

Telekom încearcă să răvăşească şi piaţa de cartele preplătite cu net nelimitat 4G la 5 euro

Telekom încearcă să răvăşească şi piaţa de...

Autor: Adrian Seceleanu

26.03.2018, 13:13 21223

Grupul Telekom România, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a extins campania comercială dură prin care le oferă clienţilor cu abonamente internet nelimitat şi pe segmentul de cartele preplătite, ca parte a strategiei de a recupera terenul pierdut în ultimii ani în faţa celorlalţi jucători, inclusiv în faţa “noilor veniţi” de la RCS&RDS.

“Începând de luni, 26 martie, Telekom Romania extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile şi pentru clienţii care utilizează cartele, de la 5 euro credit”, a anunţat operatorul.

"Aceasta este o ofertă unică pe piaţa telecomunicaţiilor din România şi face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte şi, în acelaşi timp, de a simplifica serviciile oferite atât clienţilor cu abonament, cât şi celor care utilizează cartele ", a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale, Telekom Romania.

“Astfel, clienţilor care optează pentru cartele pre-plătite, noul portofoliu de servicii mobile le oferă două opţiuni (5 sau 6 euro credit) cu bonus nelimitat de date, precum şi pachete de minute naţionale şi internaţionale (începând cu 1.500 minute naţionale şi SMS-uri şi 100 minute internaţionale pentru opţiunea de 5 euro credit), valabile 28 de zile.

De asemenea, clienţii cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou şi simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date şi voce nelimitat de la 5 euro/lună preţ promoţional pentru clienţii care au sau care achiziţionează cel puţin un serviciu fix de la Telekom. Noii abonaţi îşi pot cumpăra telefoane mobile în rate, fără avans”, conform datelor comunicate de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO