Business Hi-Tech

Telekom face primul pas în sport, sponsorizând echipa naţională de fotbal

Telekom face primul pas în sport, sponsorizând echipa...

Autor: Adrian Seceleanu

16.06.2015, 00:03 913

Grupul de comunicaţii fixe şi mobile Telekom, cu afaceri de 1 mld. euro anul trecut, a semnat un contract pe doi ani de zile cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), prin care devine sponsorul principal al echipei naţionale de fotbal. „Ne dorim să avem acest contract pe cel puţin patru ani de zile”, a declarat Răzvan Burleanu (foto 1 stânga), preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Cele două părţi nu au oferit detalii despre valorea contractului, care este estimat pe piaţă la câteva milioane de euro în cei doi ani. De la rebrandingul din septembrie aceasta este prima implicare a Telekom în sport.

„Ştiu că românii iubesc fotbalul, şi germanii la fel”, a declarat Nikolai Beckers (foto 1 dreapta, foto 2), CEO al Telekom România. Echipa României are şanse să se califice la Campionatul European din Franţa din 2018, dar trebuie neapărat să nu piardă meciul cu Ungaria, din septembrie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO