Business Hi-Tech

Telekom Banking: Până la finalul anului vom atinge o cotă de piaţă de 2% din volumul total de credite nou acordate

Telekom Banking: Până la finalul anului vom atinge o...

Autor: Ioana Nita

25.10.2019, 00:00 554

Telekom Banking, proiectul financiar digital lansat de Telekom România împreună cu Alior Bank în urmă cu doi ani, are în plan să ajungă până la finalul acestui an la o cotă de piaţă de 2% din volumul total de credite nou acordate, în condiţiile în care în primele nouă luni din 2019 a reuşit să îşi crească de peste 10 ori volumul de creditare, conform informaţiilor făcute public de către operatorul telecom. 

„Trăim într-o eră digitală care determină băncile să îşi schimbe semnificativ modul de a opera, pentru a susţine libertatea de creaţie a clienţilor şi a partenerilor săi, în tot ceea ce fac. (...) Proiectele viitoare vizează optimizarea fluxului de deschidere de cont curent online lansat anul acesta, oferirea de credite printr-un proces 100% online, oferind astfel un flux uşor şi prietenos persoanelor interesate de un alt stil de banking, pur şi simplu digital“, a declarat Ana Cernat, director general în cadrul Alior Bank SA Varşovia pentru sucursala din Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO